OVER DAVINA

HI! Ik ben Davina. Het voelt als een sterke innerlijke roeping om jou te herinneren aan je eigen vermogen om jezelf weer in evenwicht te brengen.

Als geen ander weet ik hoe je in struggle kan zijn met wat het leven je brengt en hoe je hierop ‘kunt’ reageren. Maar er is altijd een weg om hierin mee te bewegen en toch balans te voelen. Daarvoor is het eerst nodig goed je lijf te kunnen voelen en je innerlijke raadsels (vraagstukken) op te lossen. Menig mensen om mij heen zie ik hier enorm mee stoeien. Onder andere in het (zelf-) vertrouwen hebben dat je kunt handelen waar je in terecht komt, in het herkennen van innerlijke transformaties en prioriteiten stellen voor jezelf in het dagelijkse leven.

Samen met mijn gevoel voor energie, sterke intuïtie, analytisch vermogen en een schat aan levenservaring met o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, een pittige burn-out en het ouderschap weet ik verbanden te leggen tussen je emoties, gedrag en wat er speelt aan onderliggende thema’s.

Ik sta je bij in het navigeren naar de kern van je disbalans. Je ontvangt simpele en krachtige handvatten zodat je meer inzicht krijgt in wat er speelt en kunt loskomen van emotionele ballast. Je mentale veerkracht wordt groter doordat je beter emoties reguleert en transformeert. Je kunt zijn wie je van nature bent en jezelf emotioneel dragen in de omstandigheden die zich aandienen.

Na troebel zicht worden nieuwe paden zichtbaar. Vernieuwing en ruimte om verder te ontplooien is weer voelbaar en jij sprankelt weer in je energie. 

HOLISTISCHE THERAPIE

Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de invloed van het energetische aspect dat in verbinding staat met je lichaam, emoties en mindset. Als we ons alleen maar richten op onze fysieke belichaming missen we aandacht voor de delen van onszelf waar we zoveel invloed op kunnen uitoefenen, de niet zichtbare belichamingen om ons heen, je energieveld, je aura.

 

Wanneer er een blokkade of energielek ontstaat ga je dat lichamelijk en in je gemoedstoestand en energieflow ervaren. Dat kan erg beladen en zwaar voelen. Hoe mooi is het als ik ook mijn medemensen kan meegeven wat de invloed is van energie in je dagelijkse leven in en om je heen. Maar ook hoe je blokkades bij jezelf kunt herkennen, zelf je energie kunt sturen en kan onderscheiden wat wel of niet tot jezelf behoort.


JE BENT MEER DAN ALLEEN JE LIJF
Je bent meer dan alleen je lijf, je bent als mens en persoonlijkheid veel meer dan waar je nu bewust van bent.

Om je bewust te maken van de diverse belichamingen die je bent en wat daarbinnen gebeurt, werk ik met een mix van methodes waarmee ik jou leer op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau in verbinding te komen. Het helpt je bewust te worden van wat er in je binnenwereld en buiten je gebeurt en hoe dit elkaar beïnvloed. Daarnaast ben jij zelf degene die alles aanstuurt, bewust of onbewust. Het klinkt misschien raadselachtig maar dan ben ik er om je te begeleiden naar de antwoorden die je nodig hebt.

 

When life feels like a riddle…
the solution will be you

~Davina.DotL

~Davina.DotL, life-quotes en gedichten