OVER DAVINA

HI! Ik ben Davina. Het voelt als een sterke innerlijke roeping om jou te herinneren aan je eigen vermogen om jezelf weer in evenwicht te brengen.

 

Als geen ander weet ik hoe je in struggle kan zijn met wat het leven je brengt en hoe je hierop ‘kunt’ reageren. Maar er is altijd een weg om hierin mee te bewegen en toch balans te voelen. Daarvoor is het eerst nodig goed je lijf te kunnen voelen, weer in verbinding met jezelf te komen en je innerlijke raadsels (vraagstukken) op te lossen.

Vaak ook op cognitief en gedragsniveau. Menig mensen om mij heen zie ik hier enorm mee stoeien. Onder andere in het (zelf-) vertrouwen hebben dat je kunt handelen waar je in terecht komt, in het herkennen van innerlijke transformaties en prioriteiten stellen voor jezelf in het dagelijkse leven.

 

Mijn natuurlijke vaardigheden en opgedane kennis via opleidingen gericht op RET therapie, maar ook
Body Remembers Trauma Therapy (BRTT®) en Trauma Release & Breathwork (TRB®) welke ik heb doorlopen bij Instituut Inner Journey, heb ik samengevoegd.

 

Met mijn gevoel voor energie, sterke intuïtie, analytisch vermogen en een schat aan levenservaring met o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, een pittige burn-out en het ouderschap weet ik verbanden te leggen tussen je emoties, gedachten, gedrag en wat er speelt aan onderliggende thema’s.

 

Ik sta je bij in het navigeren naar de kern van je disbalans. Tijdens het proces ontvang je simpele en krachtige handvatten en oefeningen waarmee je meer inzicht krijgt in wat er speelt in jezelf en kunt loskomen van emotionele ballast. Je mentale veerkracht wordt groter doordat je beter emoties reguleert en gedachten transformeert. Je kunt zijn wie je van nature bent en jezelf krachtiger emotioneel dragen in de omstandigheden die zich aandienen.

 

Na troebel zicht worden nieuwe paden zichtbaar. Vernieuwing en ruimte om verder te ontplooien is weer voelbaar en jij sprankelt weer in je energie. 

Davina

HOLISTISCHE THERAPIE

Bij alles wat ik je meegeef pas ik een holistische benadering toe. Op verschillende niveaus, mentaal, cognitief, emotioneel, fysiek en in je energie zal je direct beweging en verandering ervaren door hetgeen dat je zelf gaat toepassen.

JE BENT MEER DAN ALLEEN JE LIJF!!

Je bent meer dan alleen je lijf, je bent als mens en persoonlijkheid veel meer dan waar je nu bewust van bent.

Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de invloed van bijvoorbeeld het energetische aspect dat in verbinding staat met je lichaam, emoties en mindset. Als we ons alleen maar richten op onze fysieke belichaming missen we aandacht voor de delen van onszelf waar we zoveel invloed op kunnen uitoefenen, de niet zichtbare belichamingen om ons heen, je energieveld, je aura.

 

Om je bewust te maken van de diverse belichamingen die je bent en wat daarbinnen gebeurt, werk ik met een mix van methodes. Het helpt je bewust te worden van wat er in je binnenwereld en buiten je gebeurt en hoe dit elkaar beïnvloed.

 

Daarnaast ben jij zelf degene die alles aanstuurt, bewust of onbewust. Hierin ben ik er om een poosje met je mee te lopen en je te begeleiden..

13882268_1286044718072815_6473377911930779623_n