OVER DAVINA

 

HI! Ik ben Davina. Het voelt als een sterke innerlijke roeping om jou te herinneren aan je eigen vermogen om jezelf weer gecentreerd te voelen en zo evenwicht te brengen.

Als geen ander weet ik hoe je in struggle kan zijn met wat het leven je brengt en hoe je hierop kunt reageren. Maar er is altijd een weg om hierin mee te bewegen en toch balans te voelen. Daarvoor is het eerst nodig je innerlijke raadsels (vraagstukken) op te lossen. Menig mensen om mij heen zie ik hier enorm mee stoeien. Onder andere in het (zelf-)vertrouwen hebben, herkennen van innerlijke transformaties en prioriteiten stellen in het dagelijkse leven.

Samen met mijn gevoel voor energie, sterke intuïtie, analytisch vermogen en een schat aan levenservaring met o.a. traumaverwerking, een pittige burn-out, omgaan met het ouderschap weet ik verbanden te leggen tussen je emoties, gedrag en wat er speelt aan onderliggende thema’s. Ik versta de taal van je lichaam.

Vanuit mijn levenslessen, opgedane kennis en groei sta ik je bij in een her-focus op jezelf, het begrijpen van de taal van je lichaam en het navigeren naar de kern van je disbalans. Het helpt je loskomen emotionele ballast en vergroot je mentale veerkracht.. Je voelt meer ruimte voor jouw levensenergie, jouw innerlijke kracht en je persoonlijke groei.


CHAKRA ENERGIE HEALING & RESET

Van kinds af aan voel ik al veel energie en emoties vanuit mijn omgeving. Gedurende de tijd heb ik geleerd ermee om te gaan. Naast het intunen op de energetische belichamingen, o.a. waar de chakra’s zich bevinden, zijn mijn intuïtieve vaardigheden sterk ontwikkeld waardoor het mogelijk is jou te helpen helen op diepere niveau ’s, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In je onbewuste liggen veelal nog vele raadsels verborgen.

Het voelt als een sterke innerlijke roeping om jou hierin bij te staan en inspireren zodat je meer bewust wordt hoe je gedachten, emoties en energiestroom met elkaar in verbinding staan en van grote invloed zijn op je welzijn. Je kunt hierop zelf invloed uitoefenen waardoor je op alle niveaus binnen jezelf zuiver blijft en jij je vitaal en veerkrachtig blijft voelen zodat je groeit naar een hoger bewustzijn.

Daarnaast inspireer ik je graag via het schrijven over allerlei onderwerpen via mijn blogs en social media post op instagram en facebook.

Na troebel zicht worden nieuwe paden zichtbaar. Vernieuwing en ruimte om verder te ontplooien is weer voelbaar en jij sprankelt weer in je energie. 

HOLISTISCHE THERAPIE

Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de invloed van het energetische aspect dat in verbinding staat met je lichaam. Als we ons alleen maar richten op onze fysieke belichaming missen we aandacht voor dat deel van onszelf waar we zoveel invloed op kunnen uitoefenen, de niet zichtbare belichamingen om ons heen, je energieveld, je aura.

Wanneer er een blokkade of energielek ontstaat ga je dat lichamelijk en energetisch ervaren. Op dit gebied ben ik mij verder gaan verdiepen.

Holistische therapie

Zo werk ik met een mix van methodes waarmee ik jou op zowel fysiek, emotioneel en energetisch niveau in verbinding en beweging breng, zodat blokkades worden omgezet naar beweging en je energie weer gaat stromen.

Je leeft meer vanuit je eigen levensenergie, je authentieke kracht en weet deze ook weer in te zetten.

When life feels like a riddle…
the solution will be you

~Davina.DotL

~Davina.DotL, life-quotes en gedichten
massage, energie healing, creatieve begeleiding, coaching