DAVINA's MISSIE

HI! Ik ben Davina. Met mijn onderneming Creatief Bewust geef ik holistische coaching, chakra healing en inspirerende creatieve workshops. Het voelt als mijn missie om jou te herinneren aan je eigen wijsheid, je innerlijke creatie kracht en kwaliteiten, zodat je kunt toelaten wie je bent. Ik sta je bij in het innerlijk navigeren op jouw routekaart maar ook hoe hoe je evenwicht kunt toepassen binnen jezelf en je dagelijkse leven. Ik reik je handvatten en tools aan zodat je telkens weer in verbinding kunt komen met jouw stille midden.

Van jongs af aan heb ik veel affiniteit voor het zorgen voor de mensen om mij heen en het voelen van energie. Dat is eigenlijk nooit weggeweest. Gaandeweg heb ik het steeds meer eigen gemaakt hoe om te gaan met energie van mijzelf en mijn omgeving. Het voelt ook als een sterke innerlijke roeping om jou en meer medemensen hierin bij te staan zodat je meer bewust wordt hoe je zelf je energiestroom kan beïnvloeden waardoor je aura (energielichaam) zuiver blijft en je je vitaal blijft voelen.


Mijn persoonlijke ontwikkeling

Samen met mijn gevoel voor energie, sterke intuïtie, diepere eigen wijsheid en levenservaring heb ik afgelopen jaren mijn vaardigheden verder kunnen ontwikkelen in het geven van aura en chakra healing, massages, (manueel en energetisch) en het coachen op holistische wijze. Daarnaast inspireer ik je graag via het schrijven over allerlei onderwerpen via mijn blogs en social media post, maar ook met mijn workshops met een verassende creatieve uitdaging.

Creatief Bewust is een plek waar je kunt toelaten wie je bent, waar je gehoord word, helder inzicht in jezelf krijgt en je zelfhelend vermogen op gang komt. Een plek waar je meer bewust word over je energie, waardoor je uit evenwicht bent geraakt maar met name over wie je in essentie bent.

De inzichtsessies worden ondersteund door diverse hulpmiddelen waaronder oefeningen om dichter bij jezelf te komen en soms raak ik je creativiteit aan om zo hetgeen dat in je onderbewuste speelt in beeld te brengen.

Met respect, aandacht en een goed luisterend oor zal ik je rustig benaderen. Ik ben iemand die vanuit verbinding met jou werkt. Samen met mijn schat aan levenservaring en kennis over o.a. traumaverwerking, rouwverwerking, burn-out weet ik verbanden te leggen tussen je emoties en wat er speelt aan onderliggende thema’s.

Zo sta ik je bij in het innerlijk navigeren naar de kern van je disbalans, het te waarnemen en los te koppelen van jezelf, zodat je loskomt van emotionele ballast en je weer ruimte krijgt voor jouw levensenergie en innerlijke creatiekracht.

Na troebel zicht worden nieuwe paden zichtbaar. Vernieuwing en ruimte om verder te ontplooien is weer voelbaar en jij sprankelt weer in je energie. 

HOLISTISCHE VISIE

Mijn levenservaring heeft mij geleerd dat je hoofd en lijf onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Daarnaast belichamen wij een fysiek en energetisch lichaam. Wanneer er een blokkade of energielek ontstaat ga je dat lichamelijk en energetisch ervaren. Op dit gebied ben ik mij verder gaan verdiepen.


Reset je body – mind – energyflow!

Zo werk ik met een mix van methodes waarmee ik jou op zowel fysiek, emotioneel en energetisch niveau in verbinding en beweging breng, zodat blokkades worden omgezet naar beweging en je energie weer gaat stromen.

Je leeft meer vanuit je eigen levensenergie, je authentieke kracht en weet deze ook weer in te zetten.

VOORDAT IK MET MIJN BEDRIJF 'CREATIEF BEWUST' BEGON...

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling verliep niet geheel zonder vallen en opstaan. Heftige alsook positieve veranderingen wisselden elkaar af. Het ondergaan van diepgaande verwerkingsprocessen dwongen mij volledig terug te gaan naar mijn basis. Daarnaast was het nodig om keuzes te maken waardoor ik weer in beweging kwam en mijn weg weer kon vervolgen. Toen ik 16 jaar was besloot mijn vader om uit het leven te stappen door zelfdoding. Dit plotselinge verlies heeft onder andere tot acceptatie- en diverse leerprocessen geleid. Voor mij voelde het alsof ik een deel van mijn basis (mijn vader) kwijt was geraakt. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijzelf in een overlevings-stand had geplaatst. Hierdoor deed ik alles op de automatische piloot en vielen mijn verwerkingsprocessen naar de achtergrond.


Lichamelijke klachten als informatiebron

Ongeveer 15 jaar na het overlijden van mijn vader en diverse nieuwe omstandigheden waaronder 2e keer borstkanker bij mijn moeder, een scheiding van de vader van mijn kinderen, resulteerde dit in een periode van een pittige burn-out. Desondanks heeft deze leerzame periode mij bijvoorbeeld laten zien hoe ik met mijn eigen grenzen ben omgegaan en lichamelijke signalen heb genegeerd. Jarenlang heb ik mijn lichaam laten lijden onder stress en onverwerkte processen. Dat kost heel veel energie. Totdat mijn lichaam mij vertelde dat het genoeg was. Ik was uitgeput. Lichamelijke klachten zie ik als een informatiebron. Een noodroep van je lichaam dat vraagt om verandering. Daar waar het hoofd geen nee kan zeggen, zal het lichaam het voor je doen. Hoofd en lijf staan continue in verbinding met elkaar. Ik heb dus ook geleerd goed te luisteren naar mijzelf en te voelen wat er vervolgens in mijn lijf gebeurt.


Confrontatie met patronen, valkuilen en onderliggende pijn

Op een bepaald moment ben ik de confrontatie met mijzelf aangegaan om mijn innerlijke weerstand tegenover diverse kwesties te gaan doorvoelen en analyseren.
In de eerste plaats heb ik ondervonden, juist de veranderende omstandigheden zijn nodig om te leren accepteren wat je niet kan veranderen. Daarnaast is het nodig een veranderproces te doorlopen omdat je daardoor groeit. Onder andere het deelnemen aan diverse cursussen gericht op persoonlijke ontwikkeling heeft mij hierbij geholpen. Het heeft mij laten zien dat het mogelijk is om met een bredere blik te waarnemen. Ik ging steeds meer het grotere geheel zien van mijn leerprocessen, patronen en onderliggende pijnen. Vooral waar ik zelf invloed op heb. Ik leerde mijn triggers en valkuilen begrijpen. Daarnaast het verband tussen wat er om mij heen gebeurt en door mijzelf gevoeld en ervaren wordt.


Het ouderschap
Ook het ouderschap heeft mij tot nu toe veel laten zien. Als ouder ben ik er om mijn kinderen te begeleiden op hun eigen weg maar ik leer ook van mijn kinderen. Door mijn kinderen te observeren en vooral te luisteren naar uitingen en wat niet word gezegd, non-verbale communicatie. Hierdoor heb ik gezien en geleerd dat er meer achter gedragingen zit dan je in eerste instantie denkt. Juist achter het gedrag van kinderen en volwassenen vind je enorm veel informatie over wat er leeft qua emotie, gevoelens en gedachten. Door vervolgens in gesprek te gaan of creativiteit in te zetten kwam ik achter de onderliggende emoties en gedachtegang waardoor gedrag word gevoed.


Communicatie met mijzelf
Wetende wat creativiteit voor je kan betekenen, heb ik op een bepaald moment zelf mijn creativiteit weer aangeboord. Ik ben gaan schilderen en tekenen. Het heeft mij geholpen mijn persoonlijke processen in beeld te brengen en uit te diepen. Ik merkte aan mijzelf, waar ik met praten stopte ging ik via het schilderen verder met uiten wat er zich in mij afspeelde. Laagje voor laagje kwam ik dichter tot mijn kern. Ik raakte niet alleen mijn creativiteit aan via het schilderen maar ging ook schrijven over mijn processen en wat het mij bracht. Communicatie met mijzelf heeft mij bewust gemaakt van wie ik ben. Wat mijn kwaliteiten zijn en welke richting ik wil nemen op mijn pad. Het heeft geleid tot het creëren van mijn schilderijen en het schrijven van life-quotes en gedichten en ook het starten van mijn bedrijf ‘Creatief Bewust’. Een plek waar jij kunt zijn wie je bent, waar je gehoord word en begeleid in je persoonlijke processen. Waar je leert de kunst van evenwicht toe te passen binnen jezelf en je omgeving. Je bent WELKOM! 

When life feels like a riddle…
the solution will be you

~Davina.DotL

~Davina.DotL, life-quotes en gedichten