WIE BEN IK, WAT KAN IK, WAAR WIL IK NAARTOE...?

Ben je momenteel het overzicht kwijt in jezelf en je dagelijkse doen en laten?

Je komt steeds verder weg te staan van wat je eigenlijk heel graag wil.
Vragen als; “Wie ben ik , wat kan ik, waar wil ik naartoe?” zijn je niet vreemd.

Je hebt moeite om opnieuw je innerlijk kompas aan te houden en de juiste koers voor jezelf te bepalen. Je wilt graag vooruit maar je weet niet waar je moet beginnen en hoe de focus op jezelf en je doelen te richten.

COACHING NAAR EEN NIEUWE KOERS

Gedurende onze gesprekken reik ik je hulpmiddelen aan waarmee je zelf antwoorden op je vragen vindt. Je bent zelf je eigen informatiebron die je nodig hebt om de koers te bepalen die bij jou past. Dat ga je doen via jouw innerlijk kompas.

Je krijgt weer inzicht in jezelf, je persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten. Daarnaast bekijken we waar je vanaf hier en nu jezelf verder wil ontwikkelen. Je zal ervaren dat er helderheid komt, je energie gaat weer stromen en mogelijkheden voor groei en ontwikkeling dienen zich aan

Ik help je hierbij navigeren. Het is mogelijk om openingen binnen jezelf te creëren waardoor je innerlijke kompas weer voelbaar word en je weer goed op je route kan komen die je voor ogen hebt. Er komt ruimte voor meer verbinding met jezelf, vooruitgang, groei en bewustwording.