MAMA, IK VOEL DRUKTE IN MIJN HOOFD EN LICHAAM...

Zo kwam mijn zoon rond zijn 5e/6e jaar naar mij toe omdat hij niet goed in slaap kon komen. Hij voelde regelmatig teveel drukte (emoties en gedachten) in zijn hoofd en voelde spanning in zijn buik. Hij vroeg mij op zo’n moment of ik bij hem wilde komen zitten en hem tot rust wilde brengen.

Aangezien ik toen ook al reiki kon geven legde ik mijn warme hand op zijn hoofd of buik om iets van de spanning weg te nemen. Daar werden mijn beide kinderen altijd erg rustig van. In die tijd was ik zelf ook bezig met verschillende ontspanningsoefeningen en bedacht dat het voor mijn kinderen ook goed zou kunnen werken om rustig in slaap te komen.

Er kwam een ontspanningsoefening in mij op en heb deze omgetoverd naar een verhaal dat is beschreven in een E-book ~ De gedachtenboom ~.

Het E-book deel ik graag met jou en je kind en is gratis aan te vragen!

 

De Gedachtenboom op de voorkant van het E-book is een eigen creatie, door mijzelf geschilderd met bijenwas.