MASSAGE VOOR JE WELZIJN

Je wilt je graag ontspannen en energiek voelen, mentaal en fysiek in balans. Aandacht en zelfzorg voor je lichaam, je mentale welzijn en energieflow levert hierin een grote bijdrage.

Je hoofd, je lijf en energiecentrum zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Wanneer hier een blokkade of spierspanning ontstaat zal je dat lichamelijk en in je energieflow ervaren.

KOM TOT RUST...

Je bent welkom om even lekker tot rust te komen tijdens het ondergaan van een manuele ontspanningsmassage.

HELENDE WERKING

De meeste mensen zien een massage enkel als ontspanning maar massages hebben ook een helende werking op je lichaam, geest en energieflow. Wanneer je jezelf ruimte geeft voor ontspanning creëer je een basis naar een goed herstel. Het is een therapie die al eeuwenlang in verschillende culturen wordt toegepast.

Je ontvangt een massage met een kalmerende en rustgevende werking. Tijdens de ontspanningsmassage werk ik aan de achterkant van je lichaam. Met mijn vingers en handen oefen ik druk uit op het lichaam en waar nodig op lokale spierknopen. Het activeert de doorbloeding, ontspant de spieren en stimuleert het zelfhelend vermogen van je lichaam.

JA! IK WIL EEN AFSPRAAK

Vul onderstaand je gegevens in. Spoedig neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Ik maak gebruik van locaties in Amsterdam, Den Haag en Leidschendam.

TARIEF

30 minuten ~ € 35,00

60 minuten ~ € 55,00

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een vraag? Mail dan gerust naar davina@creatiefbewust.nl