MASSAGE VOOR JE WELZIJN

Je wilt je graag ontspannen en energiek voelen, mentaal en fysiek in balans. Aandacht en zelfzorg voor je lichaam, je mentale welzijn en energieflow levert hierin een grote bijdrage.

Je hoofd, je lijf en energiecentrum zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Wanneer hier een blokkade of spierspanning ontstaat zal je dat lichamelijk en in je energieflow ervaren.

KOM TOT RUST...

Je bent welkom om tot rust te komen tijdens het ondergaan van een manuele ontspanningsmassage.

HELENDE WERKING

De meeste mensen zien een massage enkel als ontspanning maar massages brengen ook het zelfhelend vermogen van je lichaam op gang. In verbinding met je mind en energie heeft het een diepere uitwerking. Wanneer je jezelf ruimte geeft voor ontspanning creëer je een basis voor herstel. Het is een therapie die al eeuwenlang in verschillende culturen wordt toegepast.

Je ontvangt een drukpunten- / ontspanningsmassage met een diepe rustgevende werking. Met mijn vingers en handen oefen ik druk uit op het lichaam en waar nodig richt ik mij op lokale spierknopen. Zo activeert het de doorbloeding in je lichaam, ontspannen de spieren en word het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd.

LET OP! MAART COMBI ACTIE - Boek een 2e behandeling naar keuze voor € 30,-