BODY ~ MIND ~ ENERGYFLOW

Je wilt je graag energiek voelen maar ook mentaal en fysiek in balans. Met aandacht, liefde en zorg voor je lichaam, geestelijk welzijn en energieflow lever je zelf hierin een grote bijdrage.

Je hoofd en lijf zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Daarnaast belichamen wij een fysiek en energetisch lichaam. Wanneer er fysiek of energetisch een blokkade ontstaat zal je dat lichamelijk of in je energieflow ervaren.

Door een massage te ondergaan kan je op natuurlijke wijze lichamelijke blokkades doorbreken en je energiebalans herstellen.

MASSAGE VOOR JE WELZIJN

De meeste mensen zien een massage enkel als ontspanning maar massages hebben ook een helende werking op je lichaam, geest en energieflow. Het helpt verkramping van de spieren tegen te gaan en blokkades op te heffen, activeert de doorbloeding en draagt bij aan het herstellen van de energiebalans in je lichaam. Het is een therapie die al eeuwenlang in verschillende culturen wordt toegepast.

In mijn praktijk is het mogelijk een energetische massage te ondergaan ter ontspanning en gericht op het herstellen van je energiebalans.

VOOR WIE?

Je hebt veel aan een energetische massage als je graag een moment voor jezelf wil waarbij je diepe rust en ontspanning kunt ervaren. Het helpt je ook los te komen van een gevoel van druk(te) of emotionele beladenheid. Het kan zelfs een goede ondersteuning bieden bij:

  • Hoofdpijn, gespannen schouders
  • Buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
  • Gevoel van energielek
  • Innerlijke onrust
  • Patronen willen doorbreken
  • Vergroten van zelfcompassie
  • Gevoel van onzekerheid en bouwen van zelfvertrouwen
  • Overspannen gevoel of burn-out

ENERGETISCHE MASSAGE

Bij een energetische massage behandel en zuiver ik je energiestroom zodat deze weer in balans komt. Tijdens deze behandeling ben ik gericht op je chakra’s. Chakra’s regelen de verdeling van energie in ons energiesysteem en geven energie aan zowel ons fysieke als onze energetische belichaming en groeiprocessen. Wanneer hier een blokkade ontstaat stroomt je energie niet voldoende en raak je uit balans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek maar ook verlaagde weerstand.

Meer informatie over de energetische massage >>>