WAT KAN IK VOOR JE BETEKENEN?

Je bent hier niet zomaar en je bent van harte welkom!
Het is tijd voor jou dat je hier en nu kunt en mag toelaten en accepteren wie je bent. Gewoon jezelf zijn.

Davina Creatief Bewust geeft je ruimte om helder inzicht in jezelf te krijgen , zo antwoorden op je vragen te vinden en terug te komen bij wie je van nature bent. Waarom doe je wat je doet en wie ben jij nu werkelijk?

Vanuit je volle potentie leven begint bij helder inzicht in jezelf krijgen, herinneren wie je bent, wat je aan eigen wijsheid, kennis en kunde met je meedraagt en het erkennen van de keerzijdes in jezelf.

Maar…het kan zijn dat je innerlijk nog wat belemmeringen, weerstand of persoonlijke vraagstukken voelt die jou ervan weerhouden stappen te zetten waarvan je weet dat ze nodig zijn in jouw persoonlijke groei en vooruitgang. Om bij je volle potentie te komen is het nodig belemmeringen en overbodige ballast van jezelf los te maken. Dit om te zetten naar beweging zodat je jezelf en je eigen energieflow weer voelt en zelf ‘leiding’ neemt over de invulling van jouw leven. De bijzondere uitdagingen die jou laten groeien kan je ook vol energie tegemoet gaan.

HOE BEGELEID IK JOU?

Onze gesprekken worden ondersteund door diverse oefeningen  waardoor inzichtelijk en helder krijgt wat er onderliggend aan weerstand gevoeld wordt, waardoor je blokkeert maar ook wat er in jou beweegt. Weet dat jij de zuivere spiegel bent waarin zich je onderbewuste, jouw waarheid zal reflecteren.

Belemmerende gedachten, conditioneringen, gevoelens van angst en blokkades worden in beweging gebracht zodat er ruimte komt voor meebewegen en weerstand van je los te maken, zodat jij in harmonie komt in jezelf. Daarnaast leggen we ook verbanden tussen je binnen- en buitenwereld, waardoor mogelijk veranderprocessen in jezelf zijn ontstaan maar die je op dit moment niet meer dienen.

WAT DOET HET VOOR JOU?
Je komt los van wat je niet meer dient en meer in harmonie met jezelf en je omgeving door het toepassen van evenwicht. Je eigen energieflow gaat weer stromen en je kunt meer leven vanuit (zelf-)vertrouwen ,op je gevoel en intuïtie. In iedere storm die komt kun je je innerlijke kracht oproepen en vertrouwen op je eigen wijsheid, kennis en kunnen.

Voel je vrij om eerst even kennis met mij te maken, zodat je kunt aangeven wat jou ‘uit evenwicht‘ brengt. Samen bekijken we hoe ik jou ondersteuning kan bieden.

Ook gesprekken online mogelijk!
Jouw weg naar innerlijk herstel en groei kan op verschillende manieren plaatsvinden. Hierom is het ook mogelijk om de gesprekken online (videochat) te doorlopen.

WAT DOEN VERANDERINGEN MET JE?

Veranderingen, hoe ga je ermee om? Ingrijpende gebeurtenissen, vanuit je omgeving, werk of privé raken veelal onbewuste, onderliggende processen in jezelf. De zogeheten triggers raken een deel van jouw onderliggende pijnlichaam. We zeggen dan ook niet voor niets; “Ik voel mij diep geraakt”. Er is dan iets in jou aangeraakt en dat komt naar de oppervlakte via het uiten van een emotie.

Vaak willen we niets weten van die pijnlijke gevoelens die in ons lichaam verankerd zijn want het liefst vermijden we een confrontatie met onszelf. We schieten dan in ons hoofd en staan niet meer in verbinding met ons lichaam. Echter door je gevoel te vermijden rem je jezelf lichamelijk en mentaal af en emoties of gedachten manifesteren zich in je lichaam. Het kan je zelfs klachten opleveren zoals hoofdpijn, buikpijn, rug- schouder-of nekklachten.

Heb jij het gevoel dat je al langer vastloopt in je dagelijkse doen en laten? Het lukt je zelf niet erachter te komen wat de oorzaak hiervan is. Momenteel resoneert je leven niet met jouw oorspronkelijke zijn en de doelen die jij voor ogen hebt?

Het is helemaal OK om hulp te vragen als je zelf vastloopt, als je het gevoel hebt dat je het even niet meer weet en het overzicht kwijt bent. Soms hebben we wat hulp nodig om weer terug te komen op de juiste route, dichter bij jezelf en je innerlijke kompas.

HULP VRAGEN

Om verschillende redenen kan het voorkomen dat je disbalans in jezelf voelt en ervaart. Mijn begeleiding kan ingezet worden bij diverse hulpvragen waaronder:

 • bij burn-out, rouwverwerking of tijdens re-integratie
  (heling- en herstelbegeleiding)
 • leren omgaan met en praten over emoties en gevoelens, bijv. angst, verdriet, onmacht
 • helder inzicht krijgen in je emoties en onderliggende issues
 • bij het voelen van innerlijke struggle rondom ouderschap
 • leren omgaan met hoog sensitiviteit
 • het voelen van innerlijke weerstand, waarom loop je vast?
 • meer verbinding willen tussen je hart en je hoofd
 • nee leren zeggen – beter leren omgaan met grenzen
 • (zelf)vertrouwen, zelfbeeld
 • omgaan met stress, concentratieproblemen e.d.
 • ontdekken waar je talenten liggen of waar je kracht zich in jou bevindt
 • communiceren met jezelf en je omgeving
 • heb je behoefte aan meer vitaliteit en energie in je leven

IK WIL MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK PLANNEN!

Vul onderstaand formulier in met je gegevens. Spoedig neem ik contact met je op voor het beantwoorden van je vragen of het plannen van een afspraak.