CREATIEF EN INSPIREREND

Je eigen creativiteit draagt bij als een krachtige motor die aanzet tot verandering. Het daagt je namelijk uit om voorbij het bestaande te denken en mogelijkheden in beeld te brengen.

Omdat creativiteit zo’n mooie krachtige motor is voor nieuwe inspiratie en beweging geef ik ook creatieve workshops gericht op verschillende thema’s.

Waarom?
Wij als mens zijn vaak zo vastgeroest in een vast stramien van doen en laten, vast patroon, in samenwerking met je collega’s, in onze gedachtegang. Ik daag je hiermee uit om eens ‘out of the box’ te gaan en in beeld te brengen en waarnemen wat je voelt, ervaart, wie je bent, waar je voor staat of waar je naartoe wil gaan.

Door jezelf te spiegelen via tekenen of schilderen komen innerlijke processen en nieuwe inzichten aan het licht.

Op locatie en online
De workshops kunnen op locatie of online plaatsvinden.

 

 

AGENDA

Op dit moment ben ik voor 2021 nieuwe workshops aan het samenstellen. Zodra er weer een workshop gepland staat vermeld ik dat via social media of de inspiratie & nieuwbrief.

 

 

INSPIRATIE & NIEUWSMAIL

Wil je als eerste geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen, schrijf je dan in voor mijn Inspiratie & Nieuwmail.

 

VOLG JE MIJ AL OP SOCIAL MEDIA?

KLANT ERVARINGEN

Reactie van Helena: “Ik vond de workshop dromenvanger onwijs leuk om te doen. Mijn werkstuk is prachtig geworden, mede met de hulp van Davina. De sfeer was enorm relaxed en positief waardoor ik vanzelf ook heel ontspannen werd. Het werkt inderdaad echt therapeutisch. Het leidde me vooral af en ik heb geen moment gedacht aan de reden waarom ik deze workshop, op advies, ben gaan doen. Ik ben heel blij met het eindresultaat. De dromenvanger is precies geworden wat ik in gedachten had en ik hoop dat dit mij helpt mijn dromen uit te laten komen en de zaken waar ik tegenaan loop, positief te benaderen. Het tekenen en schilderen zelf was heel leuk om te doen en ik werd er zo enthousiast over, dat ik het zeker vaker ga doen”.

 

“Ik heb ook bij Davina een coachingstraject doorlopen en ik ben me er nu veel meer van bewust dat ik zelf dingen kan veranderen. Ik kijk nu echt anders tegen problemen aan dan voorheen en hoe ik ze kan oplossen, iets waar ik voorheen totaal geen idee over had. Dat is wel heel bijzonder om te ervaren. Ik kan niet anders zeggen dan dat zonder de coaching van Davina ik niet zover gekomen zou zijn als dat ik nu al ben”.