HER-FOCUS OP JEZELF

Leven in onze moderne wereld kan veeleisend zijn, met constante prikkels die ons hoofd en lijf, ons zenuwstelsel overbelasten. Hierdoor ontstaan lichamelijke klachten, energielekken, (over)vermoeidheid of de focus valt steeds meer weg. Het heeft invloed op je emotieregulatie en gedrag.

Dan is het tijd voor een innerlijke reset en vernieuwende focus!

Met het ondergaan van dit traject kies je echt voor jezelf! Het is tijd om jezelf te resetten, een vernieuwde focus te omarmen, los te komen van het oude en een pad naar persoonlijke groei te bewandelen. Ben je er klaar voor om de regie over je leven weer op te pakken? Zet dan je volgende stap! HER-FOCUS!

traject  coaching

JE GAAT JE RICHTEN OP VERSCHILLENDE NIVEAUS VAN JOUW BELICHAMINGEN

# IK BEN

Sta jij in lijn met wie je oorspronkelijk bent? Bewandel je de weg die jou laat groeien of stagneer je momenteel? Wat zijn je kernwaarden? Wie ben jij?!

# BODY

Versta je de taal van je lichaam? Welke boodschap hebben de signalen voor jou? Keer naar binnen, kom in verbinding en luister naar je informatiebron.

# MIND

Ontdek wat je emoties, patronen en gedachtenstromen voed? Neem jezelf waar vanuit ander perspectief. Hoe navigeer je via je emoties!

# ENERGIE

Weet je wat je energieflow beïnvloedt? Ontdek hoe je zelf sturing kunt geven zodat je goed gecentreerd en krachtig in je eigen energie en bij jezelf blijft.

Het traject heeft een holistische benadering waarbij je op verschillende niveaus, mentaal, emotioneel, fysiek en in je energie direct beweging en verandering zult ervaren door hetgeen dat je zelf gaat toepassen.

Met het integreren van bewustwording, ontspannings- technieken en praktische tools en oefeningen zet je in je dagelijkse leven zelf sturing in gang.

sspiegelen her-focus coach nieuwe koers

KEN JIJ JE-ZELF?!

Voel jij wie je van nature bent?

~

Versta jij je lichaam en weet je hoe en waarom het signalen afgeeft?

~

Weet jij hoe jouw gedachten je belemmerende patronen blijven voeden?

~

Voel en weet jij wat je emoties voedt, waar je innerlijke weerstand vandaan komt?

~

Ben jij je bewust van hoe jouw energieflow beïnvloedbaar is door allerlei factoren maar ook door jezelf?

Wat ontvang je wanneer je dit traject aangaat:

  • Kennismakingsgesprek voor de start van je traject.
  • 6 x een begeleidende sessie, ingepland in overleg.
  • Tussentijdse contactmomenten om de voortgang te volgen en ondersteuning te bieden gedurende het traject.
  • Inclusief oefeningen en uitvoerende opdrachten.

JOUW INVESTERING:

€ 555,-
Her Focus traject massage ontspanning

ONTSPANNING IN JE ZENUWSTELSEL

Je bent vaak gericht op beweging alsin ‘actie en doen’ (activeren sympathisch zenuwstelsel). Heb je een doel, wil je ergens uitkomen, dan moet je actie ondernemen en beweging in gang zetten.

Maarrrr….wanneer je dit continu zou doen en er weinig ruimte is voor rust, dan stagneert je beweging en ruimte in je hoofd steeds meer. Hierom reik ik je aan om je ook te focussen op een rustmoment (activeren parasympathisch zenuwstelsel). Om een sessie te wijden aan ontspanning en rust voor jou, je lichaam en je mind…middels een ontspanningsmassage of energie healing en reset.

Ont-spannen in je eigen bubble. Geef jezelf die rust en ruimte, dat mag jij!

 

De innerlijke beweging van je energiestroom, doorbloeding in je spieren en zo ook je zelfhelend vermogen van je lichaam komt door een massage of energie healing en reset op gang. In verbinding met je mind en energie heeft het een diepere uitwerking.

Zo wordt je parasympathische deel van je zenuwstelsel ook gestimuleerd om in een ontspannen modus te komen. Zo ervaar je steeds meer balans.

Een zeer prettige aanvulling binnen een traject.