ENERGETISCHE MASSAGE

Het doel van een energetische massage is het in balans brengen van je lichaam, je aura en energiecentrale Tijdens deze behandeling ben ik gericht op je Aura waar de chakra’s zich in bevinden. Chakra’s regelen de verdeling van energie in ons energiesysteem en geven energie aan zowel ons fysieke als onze energetische belichaming en groeiprocessen. Wanneer hier een blokkade ontstaat stroomt je energie niet voldoende en raak je uit balans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek en verlaagde weerstand.

EEN CHAKRA UIT BALANS

Externe prikkels en gebeurtenissen in ons leven hebben invloed op je energielichaam, je aura en de Chakra ’s. Wanneer spanningen of emotionele gevoelens niet voldoende geventileerd worden gaat het zich ophopen in ons lichaam en energiesysteem. Er ontstaat een blokkade in een of meerdere chakra’s, bijvoorbeeld in je onderbuik. Hierdoor stroomt je levensenergie niet voldoende, sta je niet in je eigen kracht en raak je uit balans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek, kweken van angsten, een stroom aan emoties, druk(te) en onrust in je energiesysteem.

Zie het als een gootsteenputje dat verstopt raakt. Als we het niet regelmatig schoonmaken stroom het water niet goed door.

GEZOND EN VITAAL CHAKRA

Een gezond en vitaal chakra zal zich aanpassen aan de hoeveelheid energie die het kan binnenlaten en loslaten.

Wanneer een chakra in balans is voel je meer innerlijke rust en beweging op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Er komt meer ruimte voor je eigen levensenergie, kracht, gevoel en intuïtie, zelfvertrouwen, (zelf)compassie, creativiteit, verbondenheid, zelfliefde, en openingen naar persoonlijke groei.

Een chakrabehandeling is er dan ook op gericht blokkades los te maken, je energiesysteem te zuiveren en beweging in je energiestroom te bevorderen. Het zorgt voor diepe ontspanning, meer innerlijke harmonie en verbondenheid met jezelf.

HOE VERLOOPT EEN CHAKRABEHANDELING?

De energetische massage onderga je op een massagetafel. Je ligt op je rug en je mag je kleding aanhouden. Ik vraag je wel om je te ontdoen van je sieraden en schoenen.

Tijdens de massage voel ik met mijn handen je energie in je chakra’ s en waar een blokkade voelbaar is. Ik reinig en balanceer je chakra’s zodat je energie weer vrij kan stromen. Dit gebeurt op energetisch niveau. Soms is het nodig je lichaam even aan te raken om wat dieper op een blokkade of pijnpunt in te gaan.

Tijdens de behandeling kunnen er onderwerpen aan bod komen gericht op onderliggende processen die zich kenbaar zullen maken. Dit word dan ook met je besproken. Ter afsluiting is er nog ruimte om te bespreken hoe je de behandeling hebt ervaren.

De behandeling word door veel mensen als zeer ontspannen ervaren, als een moment van rust en nieuwe inzichten.

Je kan een energetische massage eenmalig ondergaan maar meerdere keren komen is zeker mogelijk. Er zit dan minimaal 3 weken tussen de behandelingen vanwege de uitwerkingstijd die nodig is.

 

VOOR WIE?

Een ieder heeft baat bij een energetische massage. Het geeft je een moment voor jezelf waarbij je diepe rust en ontspanning ervaart. Het helpt je ook los te komen van een gevoel van druk(te) of emotionele ballast. Het biedt zelfs waardevolle ondersteuning tijdens een burn-out maar ook bij:

  • Gevoel van innerlijke onrust
  • Patronen willen doorbreken
  • Gevoel van onzekerheid en bouwen van zelfvertrouwen
  • Overspannen gevoel
  • Omgaan met je hooggevoeligheid
  • Een piekerhoofd?
  • Buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
  • Energielek of pak je energie op uit je omgeving

IK WIL EEN AFSPRAAK!

Wil je een energetische massage ondergaan? Vul onderstaand je gegevens in. Spoedig neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Ik maak gebruik van locaties in Amsterdam, Den Haag en Voorburg.

TARIEF

90 minuten – € 69,00

inclusief voor- en nagesprek

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar davina@creatiefbewust.nl