WORSTEL JE MET EMOTIES?

Voel je terugkerende emoties waarvan je niet precies weet waarom ze er zijn?

Voel je emoties en tegelijkertijd weerstand? Het geeft je vraagtekens want het resoneert niet met wat je momenteel wil en waar je voor staat.

Soms kan je het gevoel hebben dat je vastloopt door emoties die je overspoelen of ze komen bij specifieke onderwerpen bij je terug. Je wordt dan diep van binnen geraakt.

Je voelt je moe. Het kost je energie, het heeft invloed op je. Je focus op andere zaken, bijvoorbeeld je werk verdwijnt naar de achtergrond. Je wil graag weten hoe het komt dat je momenteel minder grip hebt op de gevoelens en emoties die je ervaart.

VERDIEPING DOOR ZELFONDERZOEK

Als eerste wil ik je zeggen dat je emoties er mogen zijn! Je hebt het nodig om je te uiten. Ze zijn een vertaling van wat je in jezelf, je binnenwereld voelt en ervaart. Ze kunnen bevrijdend voelen maar ook beladen. Emoties zijn altijd in beweging.

Maar…de stroom aan emoties kan ook zodanig invloed op je hebben dat je er mentaal en fysiek vermoeid door raakt. Het raakt je steeds meer in je welzijn, je dagelijkse doen en laten.


VERDIEPING

Om inzicht te krijgen in wat er onderliggend in jouw lijf en hoofd speelt is het nodig je in jezelf te verdiepen. Dat is mogelijk door het analyseren van je emoties. Ze zijn een goede navigator die je helpen door je binnenwereld heen te gaan zodat je gaat begrijpen wat er onderliggend speelt. Het helpt je ook bewust te worden over waarom je in bepaalde situaties geblokkeerd raakt en bijvoorbeeld niet vooruit komt in je persoonlijke ontwikkeling

Gelukkig hoef je deze weg niet alleen te bewandelen en kan ik je hierin begeleiden.

HOE HELP IK JOU OP WEG?

Met de handvatten en oefeningen die ik je zal aanreiken leer je navigeren via je je emoties. Ze zijn een leidraad naar wat er onderliggende in jou beweegt. Het helpt je weer in verbinding met jezelf te komen. Je zal gaan voelen en begrijpen wat de emotie doet in jouw energiestroom.

Zodra je de samenhang van je emoties en onderliggende boodschappen begrijpt kan er een omzetting plaatsvinden. De weerstand ga je loskoppelen van jezelf en je maakt plaats voor energiestroom, waardevolle inzichten en persoonlijke groei.

Je wordt je meer bewust van je innerlijke veranderprocessen die ooit in jezelf zijn ontstaan.

De begeleiding heeft als doel je vaardiger te maken in het navigeren via je emoties. Het draagt bij aan je zelfonderzoek. Het geeft je feedback over alles wat er in jou beweegt aan thema’s, overtuigingen, aangeleerd gedrag, hoe je keuzes maakt.

Onder de beladenheid die je momenteel voelt draag jij de sleutel waarmee je inzichtelijk kan krijgen wat echt resoneert met je gevoel, jouw zijn!

Een afspraak duurt per keer 90 minuten.