HOE WORDT JE BEWUST VAN WAT ER 'ON-ZICHTBAAR' IN JOUW LEEFT

 
Alleen in woorden je gevoelens en gedachten uiten dekt vaak niet alle beladenheid die je in je hoofd en lijf voelt. Allerlei gedachten, gevoelens en patronen blijven je emoties maar voeden en zo gaat er nog steeds geen druk van jou ketel af. Het voelt alsof het dieper gaat en daar voel je het goed want onze gevoelens, emoties, trauma’s, conditioneringen ankeren zich door de jaren heen gelaagd in onze belichamingen totdat je lichaam en geest aangeeft dat je genoeg hebt gedragen.

Een lange periode van gebrek aan evenwicht in jezelf leidt tot instabiliteit in je emotionele, fysieke, mentale en energetisch (etherisch) lichaam. Zo ontstaat er disharmonie in je gezondheid. Je hoofd voelt niet helder en je mist focus. Je voert telkens een strijd met jezelf en gedragspatronen die steeds meer een belemmering voor je worden.


ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS..;

  • je kan uitleggen wat je voelt, ook al kan je de woorden nog niet vinden?
  • je meer bewust bent en kan zien wat zich in je body, mind en energieflow afspeelt?
  • je kan meebewegen met je emoties in plaats van dat ze je stagneren?
  • je inzicht hebt in de gevoelens, gedachten en valkuilen die ‘onbewust’ telkens je emoties blijven voeden?
  • je binnen jezelf op ontspannen wijze kunt her-balanceren?
  • je een vernieuwde blik kunt werpen in het hier en nu en kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jou?
  • jouw levensenergie weer gaat stromen? Je voelt je vitaler en veerkrachtiger.
  • je meer naar je innerlijke stem luistert?
  • je weer in verbinding bent met jezelf en je meer vertrouwen hebt in je gevoel en intuïtie en je innerlijke kracht?

 

ONTDEK WAT CHAKRA TEKENEN VOOR JE DOET

Ontdek hoe je middels Chakra tekenen ‘de kunst van evenwicht’ kunt toepassen in jezelf en je dagelijkse leven. Ik reik het je aan als hulpmiddel zodat je weer in verbinding komt met jezelf, jouw energieflow en creatiekracht. Je krijgt meer zelfvertrouwen en staat beter in verbinding met je gevoel en intuïtie, met wat je lichaam en energie je verteld.

Ik noem het ook wel een vorm van helend tekenen omdat kleuren en vormen in beeld brengen wat er bewust en onbewust zich afspeelt in je binnenwereld. Het tekenen brengt je naar diepere lagen in jezelf. Op verschillende niveaus komt wat al lange tijd verankerd is weer in beweging. Dit is direct voelbaar doordat je energie vloeiender gaat stromen.

Wat zijn chakra’s eigenlijk?
Chakra’s
zijn knooppunten waar jouw energiestromen bij elkaar komen. Ze bevinden zich in ons etherisch lichaam, het energetisch systeem dat zich om je lichaam heen bevindt. Dit lichaam staat in verbinding met je aura, je mentale lichaam, emotionele lichaam en fysieke lichaam. Ze beïnvloeden elkaar continue. Wanneer hier een blokkade ontstaat stroomt je energie niet voldoende en voel je disbalans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek. Hierdoor voel je je minder vitaal, je veerkracht verlaagd en je communicatie met jezelf en je omgeving veranderd. Middels chakra tekenen vertaal je via kleuren, vormen en symbolen wat er op verschillende niveaus zich in jou afspeelt.

Lees meer over de chakra energie healing & reset

HOE BEGELEID IK JOU?

Je bent van harte welkom om toe te laten wie je bent. Tijdens ons kennismaking mag je aangeven wat jou uit evenwicht brengt. Voordat je gaat tekenen begeleid ik jou in een visualisatie oefening naar 1 of meerdere specifieke chakra(’s). Je zal in verbinding komen met jeZELF en gaan invoelen wat je lichaam je verteld met de reacties die je fysiek ervaart. Tegelijkertijd werp je een blik naar binnen, in je gevoelswereld. Tijdens de visualisatie oefening wordt er een kleur, symbool, een beeld, een vertaling van je gevoel, zichtbaar of voelbaar. Hetgeen dat tot je komt mag jij op jouw manier ‘visueel maken’ in een tekening. Wanneer je klaar bent met de tekening gaan we deze samen bekijken en duiden. Wat laat zich zien? Wat vertelt het jou? Wat komt er vanuit je binnenwereld naar de oppervlakte dat momenteel aandacht nodig heeft?

HEB JE VRAGEN?
Neem vooral contact met mij op als je vragen hebt of eerst even kennis wil maken. Samen kunnen we bekijken waarin ik jou kan ondersteunen.

WAT GEBEURT ER TIJDENS HET TEKENEN?

#1 EMOTIE REGULATIE & HER-BALANCEREN
Wat je tekent is een vertaling van wat je voelt, denkt en ervaart. Op deze manier ben je dan ook bezig met het reguleren van emoties. Zonder woorden ventileer je wat je in het moment bezig houdt. Je komt los van je denken en je controle maar komt meer in verbinding met je binnenwereld.

Chakra tekenen is een effectieve manier om jezelf te her-balanceren, je focus bij te stellen of wellicht een nieuwe route te bepalen. Zie het maar als een creatieve manifestatie vanuit je innerlijk kompas.

#2 THEMA’S WORDEN ZICHTBAAR
Wanneer je een tekening maakt ben je aan het uiten
wat zich in je gevoelswereld, vanuit je onderbewuste afspeelt. Het spiegelt je binnenwereld. Met de informatie uit je tekeningen leggen we verbanden naar je emotionele, mentale, fysieke en energetisch lichaam (de chakra’s). Zo ontstaat er een link naar specifieke thema’s die momenteel spelen.
#3 BEWUSTWORDING EN ZELFSTURING
Wanneer je vaardiger wordt in het toepassen van evenwicht in al jouw belichamingen, zowel energetisch, fysiek, mentaal en emotioneel, zal je groeien in ‘Bewust Zijn’ en zelfsturing. Het vraagt soms om een waarnemende blik vanuit een ander perspectief. Daar is chakra tekenen een effectief hulpmiddel voor. Jij bent een zuivere spiegel waarin zich jouw onbewuste reflecteert.

DICHTERBIJ JEZELF KOMEN IS TOELATEN WIE JE BENT

Ben jij toe aan helder inzicht, antwoorden op je vragen en meer harmonie en evenwicht in jezelf en je dagelijkse leven?

IK WIL EEN AFSPRAAK PLANNEN

Vul onderstaand je gegevens in. Spoedig neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

TARIEF

90 minuten – € 75,00

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar davina@creatiefbewust.nl