ONTDEK DE KRACHT VAN JOUW CREATIEVE VERMOGEN!

 
HOE WONDERLIJK IS HET dat je eigen lichaam en energie signalen afgeeft en antwoorden doorgeeft om jou op weg te helpen zodat je innerlijke vraagstukken kunt oplossen. Hoe vertaal je deze onzichtbare maar voelbare signalen dan in woord en beeld?

DAT GA IK JOU MEEGEVEN!

ZET JE STAP NAAR VERANDERING!

 
Als creatief coach werk ik met jou samen om naar de diepere lagen binnen jezelf te gaan. Daar waar veranderprocessen zich zullen aandienen zodat het jou de mogelijkheid geeft om ermee aan de slag te gaan. Je zal merken dat je tot heldere inzichten komt via het lezen van de taal die je tekeningen meegeven, zodat helder word voor jou wie je bent en wat je nodig hebt. Welke stappen mag jij gaan zetten naar de verandering die jij graag wilt?!
creatief coaching

SPIEGELFUNCTIE

Jouw creatie heeft een spiegelfunctie. Het is alsof je naar jezelf kijkt in de spiegel. Onbewust teken je namelijk over wat zich in jou afspeelt. Verborgen delen vanuit je onder- en onbewuste worden hiermee zichtbaar.

Het is zelfs zo dat je iets kunt lezen in je tekening waarvan de oorsprong in het verleden ligt. Zoals terugkerende emoties en patronen die je mag doorbreken. Of er dient zich iets aan in je tekening waar je heel erg naar verlangt, zodat je de stappen kunt nemen om daar uit te komen. Welke route ga jij voor jezelf uitzetten? Je creatie is een ontzettend mooie routekaart voor jezelf.

VERANDERING

 

VERBINDING

 

SPIEGELEN

 

CREATIVITEIT

 

IN VERBINDING TEKENEN

Jezelf op creatieve wijze uiten helpt je direct om uit je hoofd te komen en naar je gevoel en intuïtie te gaan. Diep van binnen weet je namelijk al wat je wilt. Hoe mooi is het dan om op deze manier de verbinding met jezelf weer aan te gaan. Jouw creatieve vaardigheid is een krachtige motor die aanzet naar verandering. Wanneer je al tekenend in verbinding met jezelf bent doe je tegelijkertijd ook een bodyscan. Het lezen, het duiden van je tekening helpt je steeds meer verbanden te zien en voelen.

JE DENKEN STAAT STIL

Zodra je uit je hoofd bent, je ontspannen voelt en meer op gevoel gaat creëren zal je merken dat het tekenen helemaal vanzelf gaat. Je vergeet de tijd, je denken staat stil, je bent in verbinding met jezelf in het hier en nu. Dit proces zie ik telkens weer gebeuren bij mijn cliënten.

JE TEKENING LEZEN EN DUIDEN

Je creatieve vermogen is niet alleen maar tekenen of schilderen. Het is vooral verbanden zien en jezelf en situaties bekijken vanuit meerdere invalshoeken. Wanneer je je tekening gaat lezen verrijk je jezelf met meer kennis over wie je bent en over de verbinding tussen de kleur, symbolen, vormen, je energie, emoties en de veranderprocessen die je dagelijkse leven beïnvloeden. Er is veel te lezen over je persoonlijkheid, wat je gedachten, emoties en patronen voedt maar ook waar je momenteel staat in het moment, hier en nu.
creatief coaching begeleiding

BEL DIRECT VOOR EEN AFSPRAAK -> 06 29 171 171

Samen bespreken we waar je naartoe wilt groeien en hoe ik je daarbij ga ondersteunen.

HET INZETTEN VAN CREATIEF COACHING HELPT JOU;

 • te ontspannen en stress te verminderen
 • je emoties en beladenheid te ventileren
 • uit het denken te gaan
 • emotionele verbanden te leggen via je tekening
 • communicatie met jezelf te stimuleren
 • opnieuw balans te voelen
 • gevoelens naar beeld te vertalen
 • je zelf-bewustzijn te vergroten
 • mee te bewegen met emoties ipv te stagneren
 • te herstellen van een over-gespannen periode
 • opnieuw te focussen in het hier en nu
 • in verbinding te komen met je stille midden
creatief coaching

WIL JIJ DAT PUZZELSTUKJE VINDEN?