energie healing en reset klankschaal

ENERGETISCHE MASSAGE

Aandacht hebben voor het zuiver houden van je energiestroom is net zo belangrijk voor je welzijn als zorg voor je fysieke lichaam middels een  massage. Een energie healing & reset kan je zien als een energetische massage waarbij je energiestroom wordt uitgelijnd zodat jouw energie weer zuiver is en goed en rustig stroomt.

Weet je dat het ook een zeer goede ondersteuning biedt wanneer voelt dat je over(ge)spannen bent of raakt? Je energie reageert daar direct op. Het zuiver en gecentreerd houden van je energie middels een energie healing & reset levert een goede ondersteuning bij het herstellen van je innerlijke balans.

Je energieveld word uitgelijnd en vrij van blokkades zodoende een optimale gezondheid en welzijn te bevorderen. Beweging in je energiestroom komt weer vloeiend op gang. Een behandeling zorgt voor diepe ontspanning en gevoel van meer innerlijke rust en harmonie. Je zal meer in verbinding komen met jezelf en jouw energie. Er komt meer ruimte voor je eigen levensenergie, kracht, gevoel en intuïtie. Je gaat ontspannen en met een krachtige gronding weer naar huis.

INNERLIJKE RESET

ENERGIE UITGELIJND

DIEP ONTSPANNEN

JOUW GRONDING

WAT GAAT EEN ENERGIE HEALING EN RESET JOU GEVEN?

Met het ondergaan van een energie healing en reset geef je jezelf een moment van rust, even ME-TIME, waarbij de aandacht en een luisterend oor naar jou toe gaat. Het is goed om je meer bewust te worden van het gegeven dat je mind, je lichaam, je energie en je ziel krachtig met elkaar in verbinding staan. Je krijgt inzichtelijk wat momenteel invloed heeft op je energieflow en je welbevinden, maar ook hoe je zelf je energiestroom kunt sturen en resetten.

NAZORG

De integratie, het indalen van een energie healing en reset heeft net als bij een fysieke massage altijd wat tijd nodig. Met de inzichten die je mee krijgt kan het zijn dat er nog vragen in je opkomen of e.e.a. heeft nog wat extra toelichting nodig. Hierom vind ik nazorg erg belangrijk. Een paar dagen na de behandeling hebben hebben we altijd nog even een contactmoment zodat je kunt aangeven hoe de healing en reset bij je indaalt en of ik je nog ergens in kan begeleiden.

HOE WERK IK SAMEN MET JOU EN JE ENERGIE?

Tijdens een energie healing & reset tune ik in op je energetische belichamingen en voel ik waar verstoringen zich bevinden. Soms is het nodig je lichaam even aan te raken om wat dieper op een blokkade, gevoel of pijnpunt in te gaan. Tijdens het intunen op je energie kunnen er thema’s voelbaar zijn gericht op je innerlijke veranderprocessen. Dit word dan ook met je besproken. De sessie word altijd afgesloten met een krachtige grondingsoefening.

De behandeling word door veel mensen als zeer ontspannen ervaren, als een moment van rust en nieuwe inzichten.

BEN JE TOE AAN.....

# Innerlijke rust en ontspanning

# Vermindering van emotionele beladenheid

# Verbetering van de nachtrust

# Meer balans in je energieflow en meer vitaliteit

# Versterking van je immuunsysteem

# Verbetering van je emotionele gezondheid

# Meer zelfkennis over je zelfhelend vermogen

# Bewustwording van de invloed van je energiestroom

# Helderheid over onderliggende thema’s

# Een krachtiger eigen energieflow