INNERLIJK RESETTEN EN ENERGIE UITGELIJND

Een energie healing & reset is er op gericht je energiestroom in en om je heen te resetten. Je energieveld word uitgelijnd en vrij van blokkades. Beweging in je energiestroom komt weer vloeiend op gang. Een behandeling zorgt voor diepe ontspanning en gevoel van meer innerlijke harmonie. Je zal meer in verbinding komen met jezelf en jouw energie. Je gaat ontspannen, met een krachtige gronding weer naar huis.

Een gezond en vitaal chakra zal zich aanpassen aan de hoeveelheid energie die het kan binnenlaten en loslaten.

Wanneer je energiestroom weer is uitgelijnd voel je meer innerlijke rust en beweging op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Er komt meer ruimte voor je eigen levensenergie, kracht, gevoel en intuïtie. Je voelt meer zelfvertrouwen, compassie, creativiteit, verbondenheid, zelfliefde, en ziet openingen naar mogelijkheden.

ENERGETISCHE MASSAGE

Chakra’s bevinden zich in je etherisch lichaam, dat is je energetisch systeem dat zich om je lichaam heen bevindt. Dit lichaam is een van de lagen in je aura. Het staat in verbinding met je mentale lichaam, emotionele lichaam en je fysieke lichaam. Ze beïnvloeden elkaar continue. Chakra’s regelen hierin de verdeling van je energetische stroming en geven energie aan je fysieke lichaam, gedachtenstroom, emoties en groeiprocessen. Wanneer er een verstoring in je aura ontstaat stroomt je energie niet voldoende en voel je disbalans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek en verminderde veerkracht, vitaliteit en eigen zuivere energieflow.

Aandacht hebben voor het zuiver houden van je energiestroom is dan ook net zo belangrijk voor je welzijn als zorg voor je fysieke lichaam middels een massage. Een energie healing & reset kan je zien als een energetische massage waarbij je energiestroom wordt uitgelijnd zodat jouw energie weer goed en rustig stroomt.

INNERLIJKE RESET

ENERGIE UITGELIJND

DIEP ONTSPANNEN

JOUW GRONDING

HOE WERK IK SAMEN MET JOU EN JE ENERGIE?

Tijdens een energie healing & reset tune ik in op je energetische belichamingen en voel ik waar verstoringen zich bevinden. Daarnaast werk ik met jou aan je gronding zodat je weer in je eigen kracht en energie komt te staan.

Soms is het nodig je lichaam even aan te raken om wat dieper op een blokkade, gevoel of pijnpunt in te gaan. Tijdens het intunen op je energie kunnen er thema’s voelbaar zijn gericht op je innerlijke veranderprocessen. Dit word dan ook met je besproken. De sessie word altijd afgesloten met een krachtige grondingsoefening.

De behandeling word door veel mensen als zeer ontspannen ervaren, als een moment van rust en nieuwe inzichten.

VOOR WIE?

Een ieder heeft baat bij een chakra energie healing & reset.

Het geeft je een moment voor jezelf waarbij je diepe rust en ontspanning ervaart. Het helpt je ook los te komen van een gevoel van dagelijkse druk(te) of emotionele ballast.

Het biedt zelfs waardevolle ondersteuning tijdens een burn-out maar ook bij:

  • Gevoel van innerlijke onrust
  • Patronen willen doorbreken
  • Gevoel van onzekerheid en willen bouwen van zelfvertrouwen
  • Overspannen gevoel
  • Omgaan met je hoog-gevoeligheid
  • Een piekerhoofd
  • Buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
  • Een energielek of pak je energie op uit je omgeving

Na de behandeling geef ik je ook nog tips & trics mee zoals oefeningen zodat je meer bewust word van hoe je eigen energieflow voelt en dit dagelijks zuiver kunt houden.

LET OP! MAART COMBI ACTIE - Boek een 2e behandeling naar keuze voor € 30,-