CHAKRA'S EN BALANS IN JE ENERGIESTROOM

Chakra’s bevinden zich in ons etherisch lichaam, dat is je energetisch systeem dat zich om je lichaam heen bevindt. Dit lichaam staat in verbinding met je aura, je mentale lichaam, emotionele lichaam en fysieke lichaam. Ze beïnvloeden elkaar continue. Chakra’s regelen hierin de verdeling van onze energetische stroming en geven energie aan zowel ons fysieke, mentale, emotionele als onze energetische belichaming en groeiprocessen. Wanneer er een verstoring in je aura ontstaat stroomt je energie niet voldoende en voel je disbalans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek en verminderde veerkracht en vitaliteit.

WAT DOET EEN ENERGIE HEALING & RESET VOOR JOU?

In ons lichaam word energie aangemaakt maar we zijn niet alleen ons fysieke lichaam. Om je heen draag je een energieveld met je mee, je aura. Het is niet voor iedereen direct zichtbaar of tastbaar echter heeft juist het niet zichtbare des te meer invloed op je dagelijkse welzijn. Dit energieveld is namelijk continue in beweging en daar kan weleens een verstoring, een blokkade in terecht komen. Je voelt je dan beladen met emoties of ervaart minder energie. Je innerlijke waakvlam staat op een laag pitje. Je kan ook niet direct de vinger leggen op de bron van de verstoring.

Als we ons alleen maar richten op onze fysieke belichaming missen we aandacht voor dat deel van onszelf waar we zoveel invloed op kunnen uitoefenen.

Een Energie Healing & reset stimuleert het herstellen van je energieveld en evenwicht in al jouw belichamingen. Het geeft je een moment van diepe ontspanning, rust en nieuwe inzichten.

Met mijn handen voel ik waar de verstoring zit en masseer ik je energiestroom zodat het weer word uitgelijnd en alles weer kan stromen:

Etherisch lichaam (energie en chakra’s): 3-5 cm vanaf je lichaam
Astrale lichaam (emoties): 5-10 cm vanaf je lichaam
Mentale lichaam (gedachten): 10-20 cm vanaf je lichaam

EEN CHAKRA UIT BALANS

Externe prikkels en gebeurtenissen in ons leven hebben dagelijks invloed op je energielichaam, je aura en de Chakra ’s. Wanneer spanningen of emotionele gevoelens niet voldoende geventileerd worden gaat het zich ophopen in ons lichaam en energiesysteem. Er ontstaat een blokkade in een of meerdere chakra’s, bijvoorbeeld in je onderbuik. Hierdoor stroomt je levensenergie niet voldoende, sta je niet in je eigen kracht en raak je uit balans. Zo ontstaat er een ideale plek voor het kweken van angsten, een stroom aan emoties, druk(te) en onrust, een disbalans in je energiesysteem.

Zie het als een gootsteenputje dat verstopt raakt. Als we het niet regelmatig schoonmaken stroom het water niet goed door.

GEZOND EN VITAAL CHAKRA

Een gezond en vitaal chakra zal zich aanpassen aan de hoeveelheid energie die het kan binnenlaten en loslaten.

Wanneer een chakra in balans is voel je meer innerlijke rust en beweging op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Er komt meer ruimte voor je eigen levensenergie, kracht, gevoel en intuïtie. Je voelt meer zelfvertrouwen, compassie, creativiteit, verbondenheid, zelfliefde, en ziet openingen naar mogelijkheden.

Een chakrabehandeling is er dan ook op gericht je energieveld te zuiveren en beweging in je energiestroom te bevorderen. Het zorgt voor diepe ontspanning, meer innerlijke harmonie en verbondenheid met jezelf en jouw energie.

WAT DOE IK TIJDENS EEN CHAKRA HEALING?

De chakra healing, ook wel een energetische massage, onderga je op een massagetafel. Je ligt op je rug en je mag je kleding aanhouden. Ik vraag je wel om je te ontdoen van je schoenen.

Hoe geef ik jou een healing?
Iets boven je lichaam voel ik met mijn vingers en handen je energie trilling en zo ga ik langs je chakra’s. Met de zachte, warme energie dat ik via mijn handen aan jouw doorgeef, neutraliseer ik je energie zodat je weer goed uitgelijnd bent. Je eigen energiestroom krijgt als het ware een reset. Hierdoor komt er weer beweging en doorstroming op gang.

Soms is het nodig je lichaam even aan te raken om wat dieper op een blokkade of pijnpunt in te gaan. Tijdens de healing kunnen er thema’s voelbaar zijn gericht op jou innerlijke veranderprocessen. Dit word dan ook met je besproken.

De behandeling word door veel mensen als zeer ontspannen ervaren, als een moment van rust en nieuwe inzichten.

Je kan een chakra energie healing & reset eenmalig ondergaan maar meerdere keren komen is zeker mogelijk. Er zit minimaal 3 weken tussen de behandelingen vanwege de uitwerkingstijd die nodig is. Zie het maar als innerlijk resetten.

VOOR WIE?

Een ieder heeft baat bij een chakra energie healing & reset. Het geeft je een moment voor jezelf waarbij je diepe rust en ontspanning ervaart. Het helpt je ook los te komen van een gevoel van druk(te) of emotionele ballast. Het biedt zelfs waardevolle ondersteuning tijdens een burn-out maar ook bij:

  • Gevoel van innerlijke onrust
  • Patronen willen doorbreken
  • Gevoel van onzekerheid en bouwen van zelfvertrouwen
  • Overspannen gevoel
  • Omgaan met je hoog-gevoeligheid
  • Een piekerhoofd?
  • Buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
  • Energielek of pak je energie op uit je omgeving

JA! IK WIL EEN AFSPRAAK!

Vul onderstaand je gegevens in. Spoedig neem ik contact met je op voor het plannen van een afspraak.

Ik maak gebruik van locaties in Amsterdam, Den Haag en Leidschendam.

TARIEF

60 minuten – € 60,00

inclusief voor- en nagesprek

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar davina@creatiefbewust.nl