CHAKRA's EN JOUW ENERGIEFLOW

Chakra’s bevinden zich in je etherisch lichaam, dat is je energetisch systeem dat zich om je lichaam heen bevindt. Dit lichaam is een van de lagen in je aura. Het staat in verbinding met je mentale lichaam, emotionele lichaam en je fysieke lichaam. Ze beïnvloeden elkaar continue. Chakra’s regelen hierin de verdeling van je energetische stroming en geven energie aan je fysieke lichaam, gedachtenstroom, emoties en groeiprocessen. Wanneer er een verstoring in je aura ontstaat stroomt je energie niet voldoende en voel je disbalans. Zo ontstaat er een ideale plek voor een energielek en verminderde veerkracht, vitaliteit en eigen zuivere energieflow.

Aandacht hebben voor het zuiver houden van je energiestroom is net zo belangrijk voor je welzijn als zorg voor je fysieke lichaam middels een massage. Een energie healing & reset kan je zien als een energetische massage waarbij je energiestroom wordt uitgelijnd zodat jouw energie weer goed en rustig stroomt.

Het is erop gericht je innerlijk te resetten, je energieveld te zuiveren, beweging in je energiestroom te bevorderen en je weer krachtig te gronden. Het zorgt voor diepe ontspanning, gevoel van innerlijke harmonie en verbondenheid met jezelf en jouw energie.

JUIST HET NIET ZICHTBARE HEEFT ZOVEEL INVLOED

In ons lichaam word energie aangemaakt. Onder andere om onszelf warm te houden en als brandstof om in beweging te komen. Maar we zijn niet alleen ons fysieke lichaam. Om je heen draag je een energieveld met je mee, je aura. Het is niet voor iedereen direct zichtbaar of tastbaar echter heeft juist het onzichtbare des te meer invloed op je dagelijkse welzijn.

Je energieveld is namelijk continue in beweging en daar kan weleens een verstoring, een blokkade in terecht komen. Je voelt je dan beladen met emoties of ervaart minder energie, vitaliteit en mentale veerkracht. Je innerlijke waakvlam staat op een laag pitje. Je kan ook niet direct de vinger leggen op de bron van de verstoring. Een energie healing en reset helpt jou hier inzicht in te krijgen.

Als we ons alleen maar richten op onze fysieke belichaming missen we aandacht voor dat deel van onszelf waar we zoveel invloed op kunnen uitoefenen.

EEN CHAKRA UIT BALANS

Externe prikkels en gebeurtenissen in ons leven hebben dagelijks invloed op al jouw belichamingen. Wanneer spanningen of emotionele gevoelens niet voldoende geventileerd worden gaat het zich ophopen in ons fysieke, mentale en emotionele lichaam en energiesysteem. Er ontstaat een blokkade in een of meerdere chakra’s, bijvoorbeeld in je onderbuik. Hierdoor stroomt je levensenergie niet voldoende, sta je niet in je eigen kracht en raak je uit balans. Zo ontstaat er een ideale plek voor het kweken van angsten, een stroom aan emoties, druk(te) en onrust, kortom een disbalans in je energiesysteem.

Herfocus

INNERLIJKE RESET

ENERGIE UITGELIJND

DIEP ONTSPANNEN

JOUW GRONDING

INNERLIJK RESETTEN EN ENERGIE UITGELIJND

Een gezond en vitaal chakra zal zich aanpassen aan de hoeveelheid energie die het kan binnenlaten en loslaten.

Wanneer je energiestroom weer is uitgelijnd voel je meer innerlijke rust en beweging op fysiek, emotioneel en energetisch niveau. Er komt meer ruimte voor je eigen levensenergie, kracht, gevoel en intuïtie. Je voelt meer zelfvertrouwen, compassie, creativiteit, verbondenheid, zelfliefde, en ziet openingen naar mogelijkheden.

Een energie healing & reset is er dan ook op gericht je innerlijk te resetten, je energieveld te zuiveren, beweging in je energiestroom te bevorderen en je weer krachtig te gronden.. Het zorgt voor diepe ontspanning, meer innerlijke harmonie en verbondenheid met jezelf en jouw energie.

HOE WERK IK SAMEN MET JOU EN JE ENERGIE?

Tijdens een energie healing & reset worden je energetische belichamingen opnieuw uitgelijnd. Daarnaast werk ik met jou aan je gronding zodat je weer in je eigen kracht en energie komt te staan maar ook leert hoe dat te blijven doen.

Hoe geef ik jou een energie healing & reset?
Iets boven je lichaam voel ik met mijn vingers en handen je energie trilling. Zo ga ik langs je chakrapunten en tune ik in op je energetische belichamingen.  Met de zachte, warme energie dat ik via mijn handen aan jouw doorgeef, neutraliseer ik je energie zodat je weer goed uitgelijnd bent. Je eigen energiestroom krijgt als het ware een reset. Hierdoor komt er weer beweging en zuivere energiedoorstroming op gang.

Soms is het nodig je lichaam even aan te raken om wat dieper op een blokkade, gevoel of pijnpunt in te gaan. Tijdens het intunen op je energie kunnen er thema’s voelbaar zijn gericht op je innerlijke veranderprocessen. Dit word dan ook met je besproken. De sessie word altijd afgesloten met een krachtige grondingsoefening.

De behandeling word door veel mensen als zeer ontspannen ervaren, als een moment van rust en nieuwe inzichten.

Je kan een chakra energie healing & reset eenmalig ondergaan maar meerdere keren komen is zeker mogelijk. Er zit minimaal 3 weken tussen de behandelingen vanwege de uitwerkingstijd die nodig is. Het is een zuivere energetische maar ook innerlijke reset.

VOOR WIE?

Een ieder heeft baat bij een chakra energie healing & reset.

Het geeft je een moment voor jezelf waarbij je diepe rust en ontspanning ervaart. Het helpt je ook los te komen van een gevoel van druk(te) of emotionele ballast. Het biedt zelfs waardevolle ondersteuning tijdens een burn-out maar ook bij:

  • Gevoel van innerlijke onrust
  • Patronen willen doorbreken
  • Gevoel van onzekerheid en bouwen van zelfvertrouwen
  • Overspannen gevoel
  • Omgaan met je hoog-gevoeligheid
  • Een piekerhoofd?
  • Buikpijn, voel je drukte, angst of onrust?
  • Energielek of pak je energie op uit je omgeving

Na de behandeling geef ik je ook nog tips & trics mee zoals oefeningen zodat je meer bewust word van hoe je eigen energieflow voelt en dit dagelijks zuiver kunt houden.

JA IK WIL EEN AFSPRAAK!

Neem contact met mij op om eerst even kennis te maken of voor het plannen van een afspraak.

Mail mij – davina@creatiefbewust.nl 

Bel mij – 06 29 171 171